ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/09/2013 | 07:11 | מאת: שפרה

שלום לד"ר ברקאי, בעקבות חרדות ודיכאון התחלתי לטפל בציפרלקס. על פי הוראות הרופא במשך שבוע ב-5 מ"ג + אלפרליד 0.25. כעבור שבוע עליתי ל-10 מ"ג והמשכתי עוד שבוע עם האלפרליד. ההטבה הייתה הדרגתית וכעבור 5 שבועות הרגשתי נפלא. אז חלה נסיגה משום מה והרופא העלה לי ל-15 מ"ג.אני נוטלת כבר שבוע 15 מ"ג ועדיין אין שום שיפור. אדגיש כי לא חזרתי למצב ההתחלתי ואני מתפקדת, אולם מצב הרוח ירוד מאוד ואין לי תיאבון. האם נדרש עוד זמן עם ה-15 מ"ג עד שאגיע להתייצבות? הרי כבר הרגשתי מצוין לפני הנסיגה. אשמח לקבל תשובתך.

29/09/2013 | 15:41 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שפרה, לשאלתך: האם נדרש עוד זמן עם ה-15 מ"ג עד שאגיע להתייצבות? כן. צריך 2-4 שבועות לאחר תחילת טיפול או העלאת מינון כדי לראות את ההשפעה.

29/09/2013 | 15:52 | מאת: שפרה

תודה רבה ד"ר ברקאי, יש בכך מסר מרגיע מאוד.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה