זקוקים דחוף להכוונה!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/09/2013 | 19:43 | מאת: אלי

שלום ד"ר, גיסתי אמא לארבעה ילדים ,שלישיה בני 12 וחייל בצבא. מאז הכרותי עימה (22)שנה ,עברה גיסתי משברים שלוו בהתקפי זעם,צעקות,מכות ,נשיכות לעצמה,זריקות חפצים וכו.. לאחרונה אנו מרגשים(כל המשפחה ובינהם אחי) כי חלה הרעה במצבה הנפשי,היא מכאיבה לעצמה בכל הזדמנות,כולה חבולה וכואבת ,היא מרביצה לילדיה ולאחרונה ניסתה להרביץ לבעלה,בהתקפי זעם,יוצאת אל העיר בנהיגה מטורפת ומסכנת את עצמה ואת הציבור., אתמול השתמשה בסלע כבד והטיחה על ראשה כמה פעמים וצעקה שהיא רוצה למות.. זימנו את אחיה ומשפחתה ,כרגע היא שוהה במחיצתו רחוק מהילדים ומבעלה. משפחתה מנסה לעדן את העניין וידינו כבולות. אנא עזרו לנו לקבל הכוונה. תודה אלי

25/09/2013 | 20:57 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אלי, נשמע שגיסתך בסכנה רצינית. כדאי לפנות באופן מיידי לחדר מיון פסיכיאטרי סמוך, ולבקש שהיא תיבדק על ידי פסיכיאטר כדי לשקול אשפוז במחלקה פסיכיאטרית. אסור בשום אופן להשאיר מצב כזה ללא טיפול ומענה. חוץ מזה שהיא סובלת, כולכם סובלים וזה גם מסוכן.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה