אומגה 3 מינונים ושילוב עם תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/09/2013 | 15:06 | מאת: תומר

שלום רב, לאחרונה קראתי על יעילות אומגה 3 בשיפור מצב רוח ואנטי דכאון. 1. הבנתי שיש משמעות לאחוזים והחלוקה בין EPA ל DHA- האם מינון כמוסה של EPA-504, DHA-378 הינו יעיל לבעיה (2 כמוסות ביום). 2. האם ניתן לשלב עם מינון נמוך של ציפרלקס (5 מ"ג)? מינון גבוה יותר גורם לי לתופעות לוואי המוכרות. רוצה לתת צאנס לשילוב עם אומגה לפני שהולכים הלאה. אודה לעזרה. תודה מראש.

19/09/2013 | 18:55 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, 1. הבנתי שיש משמעות לאחוזים והחלוקה בין EPA ל DHA- האם מינון כמוסה של EPA-504, DHA-378 הינו יעיל לבעיה (2 כמוסות ביום). זה לא בתחום ההתמחות שלי. כדאי לפנות לפורום רפואה משלימה. 2. האם ניתן לשלב עם מינון נמוך של ציפרלקס (5 מ"ג)? נראה לי שכן. כדאי לשאול גם בפורום רפואה משלימה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה