תופעות לוואי של ויאפקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/09/2013 | 14:21 | מאת: נגה

שלום רב, בני (בן 36) נוטל באופן קבוע ויאפקס כבר קרוב לשנתיים (תחילה במינון גבוה ובשנה האחרונה הוקטן המינון). לאחרונה הופיע אצלו פריחה אדומה על החזה שנריאת קצת כמו אלרגיה. קראתי שוויאפקס עלול לגרום לפריחה ורציתי לדעת האם יכול להיות שתופעת הלוואי הזו הופיעה לאחר שנתיים של שימוש קבוע ללא פריחה ומבלי שהיה שינוי במינונים.

17/09/2013 | 20:33 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום נגה, כמו שציינת, זה לא שכיח שאלרגיה מופיעה לראשונה לאחר שנתים של שימוש ולאחר שמינון התרופה הורד. לפני שמחליטים אם להפסיק או להמשיך את הטיפול כדאי להראות את הפריחה לרופא עור.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה