יחסים לא תקינים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/09/2013 | 16:12 | מאת: רותם

שאלה קצת מוזרה-אך האם מערכת יחסים "לא בריאה"-תקשורת לקוייה-חוסר תקשורת, העדר אהבה והבנה-יכולים להיות טריגר לדיכאון ולחרדות-או שצריך בסיס ביולוגי לכך?לתשובתך אודה

14/09/2013 | 21:56 | מאת: אבוטבול

שלום רותם, דיכאון הוא תופעה נפשית, אין כל הוכחה למרכיב ביולוגי, ואי אפשר לאבחן דיכאון באמצעות בדיקות גופניות.

15/09/2013 | 13:27 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רותם, מערכת יחסים "לא בריאה"-תקשורת לקוייה-חוסר תקשורת, העדר אהבה והבנה יכולים להיות טריגר לדיכאון. גורמי הדחק האלה הם דברים רציניים שיכולים להימשך זמן רב ואז גם להשפיע על המוח והם מהווים בסיס ביולוגי לגמרי לדיכאון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה