אשפוז בכפייה 65 יום ללא מצב פסיכוטי פעיל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/09/2013 | 23:29 | מאת: תומר

וללא מסוכנות וללא מצב שהאדם אינו יכול לדאוג לצרכיו הבסיסיים מה הסיכוי לזכות בתביעה מנקודת מבט של פסיכיאטר ולא של עורך דין דרך אגב כבר חודש ושבוע איני נוטל כדורים ומצבי מצוין והוא היה טוב יותר בעבר בזמן האשפוז בכפייה מכל הבחינות חוץ מזה שקיימת תרופה טבעית לטיפול במצבי אם בכלל יש במה לטפל תודה

14/09/2013 | 00:17 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום תומר, אני מצטער לשמוע על האשפוז הארוך. תביעה היא פעולה משפטית ולכן אין לי נקודת מבט של פסיכיאטר בקשר אליה. אינני יודע למה בדיוק אתה מתכוון בביטוי (השכיח והשגור) "תרופה טבעית". אני מכיר תרופות שהן חומרים שיש ראיות לכך שהם מועילים במשהו למשהו וחומרים שאינם תרופות, שאין ראיות לכך שהם מועילים. מכל ההסברים ששמעתי עד היום למונח "תרופה טבעית" התרשמתי שמדובר בספין שיווקי ותו לא. אשמח אם אתה או מישהו אחר יאיר את עיניי, אם אפשר באמצעות דוגמה ברורה ולא באמצעות לינקים לכל מיני אתרים הזויים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה