ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/10/2007 | 19:25 | מאת: יעל

ד"ר שלום סובלת מדיכאון וחרדה. לקחתי ציפרלקס 10 מ"ג במשך חמישה שבועות ללא שיפור.העיליתי את המינון בהדרגה, במשך חמישה ימים 15 מ"ג ואחר כך העליתי ל 20 מ"ג. חמישה ימים אני לוקחת את ה- 20 מ"ג עם שיפור קל מאוד. מהו טווח הזמן שצריך להישאר עם ה- 20 מ"ג כדי לראות עוד שיפור על מנת לדעת שזו באמת התרופה המתאימה ? תודה

19/10/2007 | 18:46 | מאת: ד"ר עופר שמגר

יעל שלום, אחרי כל העלאת מינון בד"כ אפשר לראות שיפור אחרי שבועיים שלושה. במקרים מסויימים השיפור יכול להתחיל רק אחרי חודש, אבל זה די נדיר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה