מינון של לוריוון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/09/2013 | 20:30 | מאת: מתן

היי ד"ר. לפני כמה ימים המלצת לי לוותר על השילוב של בנדורומין עם הלוריוון כתשובה לחרדת הטיסה שלי . המלצת לי לנסות את הלוריוון כמה ימים לפני הטיסה , כדי שאדע מה המינון הנכון בשבילי לצערי אחרי שלקחתי הכדור אחד אתמול אני יכול להגיד שכדור אחד לא יעזור , אפילו את הלחץ שיש לי עכשיו מהטיסה זה לא לגמריי "עצר" ( אני תמיד לחוץ כמה ימים לפני הטיסה) השאלה היא , האם לנסות לקחת 2 כדורים ? , מה לעשות אם גם המינון הזה לא יעזור ? , האם יש כמות שיכולה לסכן אותי? תודה על העזרה! '''jjalsadaslkdjlkasjd

06/09/2013 | 13:50 | מאת: מתן

הרופא שלי המליץ לי לקחת כדור אחד של לוריוון וכדור אחד של בנדורומין. אתה המצלת לוותר על כדור השינה בכלל סיכוני של פקק ורידים. כמו כן רשמת שעדיף לקחת 2 כדורי לורייון במקום אחד של לוריוון ו ואחד של בנדורומין. אשמח לחדד שת השאלה : מה לעשות אם גם 2 כדורי לוריוון לא עוזרים, האם כדור שלישי מסכן אותי ?

08/09/2013 | 23:18 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום מתן, 3 כדורי לוריוון נשמע לי די הרבה. אם 2 כדורים לא מספיקים צריך לנסות כיוון אחר. צריך שתתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל שלך ותבדוק איתו מה לעשות. אם הבעיה היא כזו רצינית אולי תשקול בכל זאת טיפול התנהגותי?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה