יש כאן תגובות נוראיות של מתנגדי תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/09/2013 | 17:36 | מאת: אורית

דר נכבד או מנהל הפורום האם אפשר לעצור את התופעה? הם מפחידים אותי ותענו לנו תשובות מקצועיות ורפואיות למרות שהם ענו תודה

08/09/2013 | 23:07 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אורית, אני מסיר את מרבית ההודעות האנטי פסיכיאטריות. אבל אני משאיר את ההודעות גם אם הן הבלים מוחלטים, (וזה מה שהן לדעתי ברוב המכריע של המקרים), אם מתקיים אחד התנאים הבאים: 1. ההודעה נכתבה בתגובה למה שאני כתבתי ולא בתגובה להודעה של אחד מקוראי האתר. 2. ההודעה נכתבה כהודעה ראשונה ולא תגובה בשרשור. 3. כותב ההודעה המקורית ענה להודעה האנטי-פסיכיאטרית והתפתח דיון. 4. בהודעה אין ניבולי פה, שקרים או הסתה. אני מצטער על אי הנעימות. אני חושב שיש מקום לדיון פתוח וגם מי שמדבר שטויות מתוך בורות יכול לקבל מקום, אם הוא מרגיש שהוא מוכרח.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה