ציפראלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/10/2007 | 09:53 | מאת: עדי

אני לוקחת חצי כדור סיפרלקס 10 מ"ג במשך כ- 4 חודשים, בגלל דכאון ובעיקר בגלל מחשבות טורדניות וכפייתיות. הכדור שיפר את המצב, אבל לא לגמרי. עדין יש לי מחשבות אבל במידה פחותה. מצד שני אני סובלת מאד מעייפות וממין כבדות וישנוניות. רציתי לציין שאני לוקחת את חצי הכדור בערב לפני השינה. אני לא מעוניינת להעלות את המינון מחשש לעייפות גדולה יותר. מה אתם מציעים לי לעשות ? להמשיך או להחליף לכדור אחר ? ואם להחליף אז לאיזה כדור ?

19/10/2007 | 18:32 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עדי שלום, אם התופעות של העייפות והכבדות לא היו לפני תחילת הטיפול, אז הן כנראה קשורות לציפרלקס, ואכן כדאי להחליף טיפול. יש עוד הרבה אפשרויות וסביר שתוכלי למצוא טיפול שרק יעזור ולא יפריע לך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה