לוסטרל- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/09/2013 | 01:34 | מאת: לילך

שלום, בארבע שנים האחרונות לקחתי ציפרלקס עקב בעיות חרדה. לאחרונה שיניתי את הכדור ללוסטרל מאחר והציפרלקס חדל מלהיות יעיל עקב שינוי במינון. כבר חודש שאני לוקחת לוסטרל, מתוכו שלושה שבועות אחרונים מינון של 100 מ"ג. בשבוע וחצי האחרונים אני סובלת מכאבים ואי נוחוות בבטן. האם ייתכן שזה תופעת לוואי של הכדור?

03/09/2013 | 22:29 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום לילך, ייתכן שכאבים ואי נוחות בבטן הם תופעת לוואי של הלוסטרל אך ייתכן גם שהם ביטוי גופני לחרדה שהלוסטרל מנסה לטפל בה. צריך שתבחני מה קורה עם תסמיני החרדה שעבורם את נוטלת את התרופה- האם הם פוחתים או לא ותתייעצי עם הפסיכיאטר המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה