תרופות פסיכיאטריות וניתוח

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/10/2007 | 23:02 | מאת: ניהול

שלום ד"ר , עלי לעבור ניתוח מחיצה בנחיר הימני הכרוך הרדמה מקומית . אני מטופל קבוע בליתיום 600 מ"ג . כמה זמן לפני הניתוח רצוי להפסיק את הליתיום ? וכמה זמן אלחרי הניתוח עלי להמתין עד לקיחתו מחדש ? בברכה ותודה מראש ניהול

19/10/2007 | 18:17 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אין בעיה עם ליתיום והרדמה מקומית. יש בעיה קלה עם הרדמה כללית, ששם הליתיום יכול לגרום להגברת תופעות הבלבול במהלך ההתעוררות מהרדמה כללית- שזה לא מסוכן אבל לא נעים. בכל מקרה- בהצלחה בניתוח!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה