שלום,

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/08/2013 | 06:49 | מאת: ציפרלקס+פרלול

1)אתמול לקחתי תכדורים האלו בפעם הראשונה בגלל דפיקות לב מהירות . בגלל שעישנתי פעם נייס גיא חד פעמי לפני שנה וחצי קבלתי אתקף חרדה. ושנה וחצי יש לי דפיקות לב . ושמעו מי אתמול עד עכשיו הלב עובד נקי אין דפיקות מהירות הלב עובד לאט מרגיש רגוע בגלל לקיקה של פעם אחת ! מה אתם אומרים יש מצב שבזכות כנרא הכדור פרולול חד פעמי הדופק שלי חזק למצבו הטבעי ואין צריך להמשיך עם הכדורים ? 2)אין לי בעיה להמשיך אם הכדורים לתקופה של 3 חודש או יותר אבל בשעות האחרונות אני מרגיש שאין לי חשק מיני בכלל אני מרגיש כאבי בצים חזקים ואני מרגיש שנעלם לגמרי החשק המיני וראיתי בכמה מקומות למשל אחד רשם שהוא קרא שיש מצבים שהחשק לא חוזר בכלל גם אחרי הפסקת השימוש זה הגיוני ?ממש התחלתי לפחד בגלל זה! וממה ניגרם האי חשק במיוחד בגלל הפרולול או בגלל הציפרלקס ? תודה רבה.

28/08/2013 | 10:01 | מאת: אסי

הרופא אמר לי שרק בגלל שזה התחלה אז אני מרגיש חוסר חשק בתיפקוד המיני אבל לאט לאט הכול יחזור לקדמותו ויחזור לי החשק המיני .. מה אתם אומרים ? אין לי בעיה שירד קצת עכשיו אבל לא בצורה שלא יהיה חשק בכלל בכלל ! תודה רבה!

28/08/2013 | 10:36 | מאת: שאולה

שלום לך, התחלת לקחת כדור פסיכיאטרי בגלל תופעות לוואי של נייס גיא, לא בגלל שאתה חולה נפש. אם הדפיקות לך הסתדרו לך, אתה בר מזל, פשוט תרד מהכדור. כדורים פסיכיאטריים בהחלט יכולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים. הכי טוב בראש צלול, בלי סמים או כדורים.

28/08/2013 | 17:57 | מאת: אסי

תאמת למרות שאני יודע שכרגע הדפיקות לב היסתדרו אמרתי בכול זאת אני היקח תכדורים במשך 3 חודשים נחזיר תמוח שלי לאיזון ואז נפסיק אבל הבעיהה!! שהציפרלקס גורם לי לכאבי בצים וכאבי בצים גורמים לאי חשק מיני ... האם כדאי ללכת לרופא ? אמרתי לרופא על החשק מיני הוא אמר לי שזה יעבור זה רק התחלה ועוד מעט יעבור אמרתי לו שבאינטרנט המליצו על וויאפקס שזה כדור נותן אותו אפקט כמו ציפרלקס בלי התופעות של חשק מיני הוא אמר לי שהכדור לא מומלץ וכול מיני ...

28/08/2013 | 19:43 | מאת: חנן

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה