הפסקת ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/10/2007 | 22:21 | מאת: ערן

נטלתי ציפרלקס במשך חצי שנה. הפסקתי על דעת עצמי. לקחתי חצי כדוד שבוע ו רבע כדור יומיים. אחרי מספר ימים התחילו לי בחילות והרגשה לא טובה כאילו לחץ דם נמוך. האם זא בגלל ההפסקה? מתי זה עובר? תודה

19/10/2007 | 18:13 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ערן שלום, לציפרלקס יכולות להיות תופעות גמילה שנמשכות שבוע-שבועיים מרגע הפסקתו. התופעות שאתה מתאר לא מאד אופייניות, אבל יכולות להיות חלק מתסמיני הגמילה. אני מניח, אם כן, שתוך ימים אחדים יהיה שיפור במצבך, זאת במידה והכל קשור להפסקת הטיפול ולא לבעיה רפואית אחרת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה