צחוק ללא סיבה ושליטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/08/2013 | 06:04 | מאת: אנונימית

שלום, במקרים רבים (בתדירות יום יומית) יש לי מין התקפי צחוק בלי שום סיבה וכמובן בלי שליטה. זה לא נעים מבחינת הסביבה ואני מרגישה ממש משוגעת. קראתי על סוג של תסמונת כזו. האם זה בהכרח זה? מה התסמינים הנוספים שלה?

25/08/2013 | 08:32 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, יש כמה מצבים נוירולוגיים ופסיכיאטריים שיכולים לגרום להתקפי צחוק. אינני יודע איזה מצב בדיוק קיים אצלך ולכן אינני יודע לענות לשאלותייך. חשוב שתפגשי פסיכיאטר ואם זה רלוונטי- אז גם נוירולוג.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה