מאניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/08/2013 | 15:21 | מאת: דין

שלום רב לפני כשנה עברתי התקף מאניה שבו לקחתי מלא הלוואות ניכנסתי להרבה צרות אפשר להגיד ומאז שהמצב נרגע אני פשוט רק מחמיר את המצב פשוט לקחתי את זה לצד קיצוני עוד יותר .. שבוא כביכול אני לא יכול לעשות כלום כל היום רק קורא על מחלות ומשליך אותם על עצמי לא עובד ולא בקשר עם אנשים לא ממש מצליח להרגיש דברים יותר מידי בתוך הראש אפשר להגיד... איך אני יכול להיפתר מההיפוכונדריה הזאת??

21/08/2013 | 22:55 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום דין, אדם שהיה לו בעבר התקף מאניה נמצא בסיכון להיכנס לדיכאון. יכול להיות שזה מה שיש לך היום? אם היה לך התקף מאניה בעבר חשוב מאד שתהיה במעקב פסיכיאטרי ותיקח באופן קבוע טיפול תרופתי למניעת מאניה. גם טפול פסיכולוגי יכול לעזור לכך. זה יכול אולי גם לעזור לתופעות ההיפוכונדריה שיש לך היום.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה