ייעוץ לסכיזופרניה אולי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/08/2013 | 18:12 | מאת: איציק

אני בן 20. מאז ילדותי הרגשתי שאני חי בעולם משלי. תמיד התבכיינתי שדברים קורים לי ואין לי ברירה, אני לא מצליח לקחת אחריות והרבה פעמים חברים ואנשים אומרים לי שאני ממציא דברים ואני מגזים. אני חי בהרבה סבל... אני מוצא את עצמי לא יודע איך להתנהג בסיטואציות חברתיות ובראש שלי אני תמיד בסדר. אני גם מאוד מניפולטיבי וגורם לאחרים להאמין לי בקלות. בזמן האחרון התחלתי לשים לב לזה ולהתמודד לזה וזה גורם לי סבל רב. הרגשה שאין לי שליטה על החיים שלי ומסכנות ובדידות. האם זה מזכיר סכיזופרניה ? איך לעזור לעצמי? תודה

18/08/2013 | 23:57 | מאת: חדווה

שלום איציק, אתה נהיה יותר מודע לחסרונות שלך, ומתחיל לקחת עליהן אחריות. זה אומר שאתה שפוי, ובכיוון הנכון. הצעד הבא הוא להשתמש בכוח הרצון על מנת לתרגם את המודעות לשינוי התנהגות בפועל. בהצלחה!

19/08/2013 | 09:08 | מאת: איציק

תודה :)

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה