אסטו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/07/2013 | 17:07 | מאת: נטלי

שלום רב, האם ייתכן כי תופעות לוואי של "אסטו" כגון כאבי בטן, בחילות וחוסר תיאבון, יופיעו גם כשנה מיום תחילת נטילת התרופה? יש לציין שזה לא ברציפות, אלא כמה ימים מדי חודש. הפעם הנוכחית היתה מעורבת בקצת חום - במשך יום אחד בלבד - בהקאה, אף היא חד פעמית, אך בכאבי בטן ובחילות הנמשכות כבר שלושה ימים. אודה על עזרתכם!

28/07/2013 | 14:30 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום נטלי, כאבי בטן, בחילות וחוסר תיאבון יכולים להיות תופעות לוואי של אסטו. תופעות אלה דועכות לרוב עם הזמן, גם אם ממשיכים את הטיפול באותו מינון ואף אם מעלים אותו. ייתכן אמנם שתופעות לוואי של מערכת העיכול אינן חולפות, אך נדיר שמתקיים דפוס של הופעה לא רציפה שלהן ימים ספורים בחודש. זה מזכיר לי יותר תופעות קדם וסתיות ולא תופעות לוואי של אסטו. האם זה יכול להיות רלוונטי אלייך?

28/07/2013 | 15:19 | מאת: נטלי

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה