ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/07/2013 | 20:47 | מאת: רות

היי דר נכבד. לפני ארבע שנים הייתי במשבר נפשי קשה שהגיע אפילו לעוויתות בגוף נטלתי ציפרלקס וזה פשוט החזיר אותי לחיים הרגשתי מאוד טוב ןכעבור שנה הפסקתי. עכשיו נקלעתי שוב למשבר קשה וחזרתי לציפרלס. כבר חודש וחצי והמצב שלי רק נהיה רע יותר. לא עוזר לי הפעם ורק החמיר לי את כל החרדות. האם לתת עוד הזדמנות או להפסיק את הכדור אנא עצתך

25/07/2013 | 09:16 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רות, לפני שאענה לשאלתך, אני צריך להדגיש שייעוץ פסיכיאטרי אמיתי יכול להינתן רק לאחר בדיקה ולאחר שאוספים את כל המידע הרפואי המלא. ותחת הסתייגות זו: אם ציפרלקס עזר לך בעבר יכול להיות שכדאי להתעקש עליו ולנסות להעלות מינון לפני שמחליפים תרופה. כדאי גם לבדוק אם יש דברים שהשתנו ב- 4 השנים האחרונות ויכולים להסביר מדוע אז מצבך הגיב לטיפול והיום לא. דברים כמו- גורמי דחק שקיימים היום בחייך שלא היו אז, טיפולים נוספים שקיבלת אז, שינוי במצב הרפואי הכללי שלך, שינוי באופי המשבר שאת עוברת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה