הצגת מועמדות למוסד ציבורי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/10/2007 | 08:53 | מאת: שני

שלום ד"ר אנימקווה כי כאן המקום לשאול והינך בקיא בפרטים. אני מעוניינת להציג מועמדות למוסד ברשות המדינה, שמצריך ממני לעבור תחקיר בטחוני הכולל בתוכו סעיף לגבי אשפוזים, כמו-כן, אדרש לחתימה על טופס ויתור סודיות, ואפשרות לעבור מבדק פוליגרף. בעברי, היית מאושפזת באישפוז יום. הייתי רוצה לדעת, אם מידע זה ימנע ממני להתקבל? האם אני חייבת לידע אותם? בגלל חתימה על ויתור סודיות, אני חוששת כי יפנו לקבל מסמכים ופרטי טיפול ומידע אישי עלי. האם יש דרך לעקוף עניין זה, בייחוד שהאשפוז היה לכאורה לשווא ומיותר. תודה

14/10/2007 | 22:15 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אין לי שום מושג לגבי הבעייתיות במידע על האישפוז ולגבי החובה לידע- את חותמת על זה. האם את אכן תיידעי אותם? ענין של מצפון. רוב המוסדות הממשלתיים אינם שוחלים ביוזמתם בקשות לכל המחלקות הפסיכיאטריות בארץ לבירור אישפוזים. יתכן ול"מוסד" או לשב"כ יש את המוטיבציה לשלוח בקשות כאלו. שאר הגופיים הציבוריים מסתמכים על הצהרת המועמדים לעבודה.

15/10/2007 | 22:05 | מאת: אהבה

שרוב הסיכויים שאם תכתבי פרטים על עברך הפסיכיאטרי סידחי על הסף לעומת זה אם תעשי עליהם רושם טוב ובדיעבד יתגלה הסוד שלך יש לך תרוץ די טוב - את חייבת לעבוד נכון?? עם הסטיגמה הפסיכיאטרית סיכוייך לקבל תפקיד סביר בחברה מכובדת או במוסד ממשלתי ממש קלושים אז אם מדובר במשהו מעברך, מותר ורצוי לך להסתיר!!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה