שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/07/2007 | 20:59 | מאת: ניבה

ד"ר תודה רבה על התשובה המהירה. המלצת לי להתייעץ עם פסיכיאטר- איפה? אני חברה בכלית- האם הם יכולים להפנות אותי? תודה

18/07/2007 | 22:17 | מאת: ד"ר עופר שמגר

כאמור, ראשית כדאי להבדק ע"י רופא משפחה מבחינה גופנית. קיים שרות פסיכיאטרי בכל הקופות, ואני מניח שרופא המשפחה יוכל לעזור לך בהכוונה. חלק ניכר מרופאי המשפחה מבינים בפסיכיאטריה במידה כזו שהם יוכלו לאבחן ולטפל בעצמם בהפרעות שכיחות כמו חרדה או דיכאון (כמו שהם יודעים לטפל ביתר-לחץ דם מבלי להפנות למומחה). בכל הקופות קיימת רשימת פסיכיאטרים, גם בספר השירות וגם באתרי האינטרנט, וכאמור, גם רופא המשפחה עשוי לעזור ולהמליץ על פסיכיאטר שהוא מכיר או סומך עליו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה