הפרעת אישיות גבולית שני רופאים שני דעות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/10/2007 | 01:32 | מאת: וולוך ליבנת

דר שמגר כרגע אני מטופלת באישפוז יום הרופא שמטפל בי כרגע הוריד לי את בול התרופות איתן באתי סוליאן בתאנה שהבעיה שלי לא מצריכה יותר תרופות בטח לא פסכוטיות הבעיה שאני מרגישה מבולבללת ומאוד לט מאורגנת ברמות אני מישתחררת בעוד שבועים ואני יודעת שאני יחזור לרופא שלי שכן משוכנע שאני צרכה תרופות מהסוג הפסוכאטיות במו רספרידל וכדומה מה אתה חושב גם לאור היכורתי הלא קצרה שלך איתי מצפה לתשובה

13/10/2007 | 11:40 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ליבנת שלום, אני לא מכיר היטב את מצבך כעת, ואינני מתיימר לתת לך המלצות טיפוליות בלא להכיר את מצב המדוייק. מעבר לכך- זהו פורום ליעוץ ותמיכה ואינני נוהג לתת כאן המלצות טיפוליות ספציפיות אלא יותר הכוונה ופריסת אפשרויות שונות. בענין טיפול בתרופות אנטיפסיכוטיות בבעלי הפרעת אישיות גבולית- "על הנייר" המטופלים הללו לא צריכים תרופות אנטיפסיכוטיות כיוון שהם לא פסיכוטיים. יחד עם זאת, אצל חלקם אנו נעזרים לפעמים בתרופות אלו שמצליכות ליצור רגיעה ויציבות לפעמים יותר מתרופות אחרות. אז מה נכון בשבילך? כאמור אינני יכול (וגם לא רוצה) לתת תשובה קונקרטית. אני חושב שאת מכירה את צרכיך לא רע, ואני מניח שבסופו של דבר תעשי את מה שהכי נכון לך, כמו תמיד :-) בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה