הפסקת טיפול בקספליון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/03/2022 | 10:34 | מאת: א

שוחררתי מגהה עם טיפול מרפאתי כפוי תחת האבחנה acute psychotic transiant disorder, לאחר 3 חודשי טיפול בזריקה פעם בחודש, ערערתי ושוחררתי מהכפיה. כבר 4.5 חודשים ללא הזריקה - יש לי משקל עודף שאני לא מצליחה להוריד, קמה באותה שעה כל בוקר (!) יחד עם שיר שתקוע לי בראש והרגשת חשמל בראש ובגוף, מחשבות טורדניות והפרעות בתפיסה החושית. כמו כן, נטלתי לריוון במשך שנתיים כמעט באופן יומיומי ולפני כשבועיים הפסקתי. האם כל מה שאני חווה אלה תופעות לוואי מהפסקת התרופות? האם החומר הפעיל בקספליון עוד לא יצא לגמרי ממחזור הדם והתופעות שאני חווה זה בגלל שהראש לא חזר לעצמו עדיין? לתשובתכם אודה.

08/03/2022 | 10:42 | מאת: א

כמו כן, יש טוסטסטרון ופרולקטין גבוה, האם חוסר איזון הורמונלי יכול לגרום לתופעות כאלה, במיוחד להפרעות בשינה?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה