ציפרלקס 15 מג.......

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/02/2022 | 22:18 | מאת: אנונימית

היי ד״ר אני סובלת מהפרעות חרדה יומיומיות שמפריעות לי בתפקוד ובאפשרות לחיות חיים רגועים ושלווים.. אני סובלת מזה כבר כמה שנים האמת עד שהתחלתי טיפול(לפני חודשים) לקח לצערי הרבה זמן .. לא טופלתי כי החרדה לא היתה קבועה זה היה יכול להיות שבוע של שקט ושבוע אחרי חרדה...דופק מהיר מאוד זה מה שמתבטא אצלי והכי מפריע לטענת הפסיכאטרית ציפרלקס זו התרופה שכדאי לנסות אז ניסיתי.. וכלום ושןם דבר! זה לא גורם לי לשקט נפשי או לרוגע התרופה היחידה שעוזרת לי (פלאים יש לצין .. מרגישה אדם חדש בשיא הביטחון חצי שעה אחרי נטילת התרופה) אבל הבנתי שזה לא תרופה קבועה לצערי אני לא יודעת מה לעשות.. לא יודעת למה הדופק שלי תמיד מהיר ולמה המחשבות הטורדניות לא מפסיקות האם יש תרופה מרגיעה שהיא קבועה?

14/02/2022 | 22:22 | מאת: אונימית

התרופה שעוזרת לי זה קלונקס ***משום מה התפספס לי

שלום רב. קלונקס הינה תרופת הרגעה יעילה שיכולה לעזור בשימוש נקודתי או שימוש קצר טווח של מספר שבועות בודדים. לא מומלץ להשתמש באופן קבוע בקלונקס. אם צפרלקס לא עזר כדאי לשקול טיפול בנוגדי דיכאון אחרים כגון לוסטרל, פרוקסטין או וויפאקס. בהצלחה

ראי תשובתי.

20/02/2022 | 00:05 | מאת: ספיר

תודה רבה לך על התגובה אבדוק מול הפסיכיאטר על אופציה לתרופה חלופית וגם אתייעץ לגבי התרופות שציינת..הלואי אמצא כבר פיתרון זה סיוט שמעתי תגובות טובות על וויפאקס כנוגד חרדה אבל האם התרופה מתאימה למי שסובל תמיד מדופק מהיר?זה לא מעלה דופק?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה