סרנדה 150 מ"ג-השפעה על חשיבה טורדנית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/02/2022 | 08:27 | מאת: שי

יכול להיות שסרנדה במינון 150 מ"ג מתחילה להשפיע לטובה על מחשבות טורדניות רק לאחר כחודשיים ויותר?כלומר אין כל השפעה לחיוב במשך חודשיים בנתיים....תודה רבה למענה.

שלום שי. טיפול בנוגדי דיכאון להפרעות OCD הכוללות מחשבות טורדניות דורש סבלנות שכן האפקט הטיפולי מתפתח בין חודש ל-3 חודשים. אם אין כל שיפור במצב לאחר חודשיים כדאי לשקול העלאת מנון ל-200 מ"ג ואף להגיע למינוני יתר של 250 עד 300 מ"ג ולשקול תוספת טיפול. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה