תוספת סרוקוואל במינון 25 מ"ג משך חודש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/02/2022 | 22:38 | מאת: ארי

היי ד"ר. היות ואין שיפור מספק בהפרעת חרדה עם ויאפקס XR במינון 300 מ"ג שנלקח כבר 3 חודשים, נתן לי הפסיכאטר כדור בשם סרוקוואל במינון 25 מ"ג בלילה. אני לוקח את הכדור כבר חודש מלא והוא תורם לי בכך שהוא גורם לי לישון. לא מרגיש שום שיפור בחרדה. האם הייתי כבר אמור להרגיש את האפקט האנטי-חרדתי המלא של הסרוקוואל?

שלום ארי. לאחר כחודש של תוספת סרוקוול 25 מ"ג ניתן היה לצפות לאפקט נוגד חרדה כולל. ניתן לשקול העלאה נוספת למינון עד 50 מ"ג. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה