ירידה במינון התרופה לוסטראל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/02/2022 | 22:28 | מאת: טל

ד"ר שלום. אני לוקח 3 חודשים לוסטראל במינון 150 מ"ג לטיפול בהפרעת חרדה. תחת מינון זה אני מרגיש מאוד לא טוב. לכן מעונין לרדת חזרה במינון התרופה לכדור של 100 מ"ג ולהסתפק במינון זה.האם נדרשת ירידה הדרגתית או שאין צורך בהדרגתיות וניתן לרדת ישר מ-150 מ"ג ל-100 מ"ג?

שלום טל. ממליץ לך קודם כל לבצע שינויים בטיפול תרופתי רק ביעוץ וליווי של רופא פסיכיאטר. ניתן לרדת ישירות מ-150 מ"ג ל-100 מ"ג. אם אתה חושש ניתן גם לעבור במדרגה של 125 מ"ג לאורך שבוע. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה