אובדנות מה לעשות איתה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/02/2022 | 06:35 | מאת: רמי

עם איזה כדורים הכי קל להתאבד? כמה זמן זה ייקח? זה יהיה כואב? כמה כדורים צריך לקחת עד שזה יקרה וכל כמה זמן? איפה אפשר להשיג את הזריקה שתקווה סבן ז''ל לקחה

שלום רמי. אם אתה סובל מחשיבה אובדנית עליך לפנות בדחיפות ליעוץ וטיפול פסיכיאטרי. אתה יכול לפנות ללא הפניה לכל מיון פסיכיאטרי קרוב לאזור מגוריך וממליץ לך לעשות זאת בהקדם. מעבר לכך אני סבור כי עיסוק פומבי באובדנות אינו משרת את נפגעי הנפש ואורחי הפורום ועלול להביא להחמרה במצב נפשי וסיכון של קוראים מסוימים. אני קורא לפנות לטיפול ולהימנע מתוכן בעייתי זה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה