סרווקאל כאוגמנטציה להפרעת חרדה עמידה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/02/2022 | 21:25 | מאת: ירון

שלום רב. מהו המינון המקובל של התרופה סרווקאל כאשר ניתנת כאוגמנטציה להפרעת חרדה עמידה ל-SSRI? האם שימוש בסרווקאל עלול לפגוע בתיפקוד בעבודה עקב כבדות וישנוניות? האם התרופה פלוטין/פריזמה מתאימה לטיפול בהפרעת חרדה ומהו המינון המומלץ של התרופה להפרעת חרדה?

שלום ירון. בד"כ המינון המקובל של תוספת סרוקוול להפרעות חרדה נע בין 12.5 מ"ג ל-100 מ"ג. אכן אחת מתופעות הלוואי של סרוקוול הינה ישנוניות ועייפות לאורך היום. במקרה כזה יש להפחית מינון ובדרך כלל לאורך זמן תופעת הלוואי מתייצבת ומתאזנת. בברכה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה