ירידה בטוחה במינון התרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/02/2022 | 20:56 | מאת: אור

אני לוקח חודשיים לוסטרל במינון 150 מ"ג לטיפול בחרדה וזה לא עושה לי טוב (מגביר את החרדה ואת העצבנות).אני רוצה לרדת חזרה למינון 100 מ"ג איתו הרגשתי טוב יותר גם אם לא שיפור מלא. איך כדאי לרדת במינון ל-100 מ"ג בצורה בטוחה כזו שלא תגרום לתסמיני גמילה? תוך כמה זמן מרגע ירידת המינון, כבר לא מורגשת השפעה המינון הגבוה יותר?

שלום אור. ניתן לרדת באופן ישיר מ-150 ל-100 מ"ג מנון לוסטרל ללא בעיה. אם אתה חושש מתסמיני גמילה, ניתן לעבור במינון 125 מ"ג לאורך 3-7 ימים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה