זרמים נימול בכפות הידיים והרגליים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/02/2022 | 19:37 | מאת: אודי

שלום אני נוטל קלונקס 0.5 שנתיים ומשהו וכבר תקופה שיש לי זרמים נימול בכפות הידיים וכפות הרגליים ועוד תופעות לוואי אחרות אין לי בעיה אחרת שקשורה בכפות הידיים והרגליים למה זה קורה ? מתי זה יעבור ? מה אפשר לעשות מול זה ? זה לא תמיד אבל זה קורה הרבה מה דעתך ?

שלום אודי. תופעה של זרמים ונימול בכפות ידיים ורגליים הינה תופעה נוירולוגית של פגיעה בעצב פריפרי ויכולה להתאים למצב של נויופאטיה. ממליץ לך לפנות למעקב ובירור רפואי בנוגע לזה. קלונקס במנון זה אינו עושה תופעות לוואי כאלה. ממליץ לך לפנות לגמילה מקלונקס לאור השימוש ההמושך בתרופה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה