הורדת תרופה שלוקחים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/02/2022 | 18:40 | מאת: יוני

שלום שרוצים לרדת מקלונקס אחרי שנתיים ומשהו צריך לעשות את זה רק בהפחתת הקלונקס עצמו ? או להחליף את התרופה בתרופה אחרת ? או להוסיף לזה עוד תרופה ואז לרדת מזה ? או שיטות אחרות ?

שלום יוני. תהליך גמילה מקלונקס הינו תהליך מורכב אשר דורש ליווי רפואי מקצועי ולא מומלץ לעשות את זה לבד. לעתים ניתן להסתפק בהורדה הדרגתית של קצונקס ולעתים יש צורך בליווי תרופתי אחר לתהליך. כמו-כן טיפול פסיכולוגי תמיכתי יכול לעזור. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה