רופא חדש ונוטל המון תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/02/2022 | 10:43 | מאת: אייל

שלום דר !! נוטל ממש המון תרופות שייש להם גם ת לואאיי לא פשוטות הרופא העלה לי לפני מס ימים מינון אריפליי מ 5 מ"ג ל7.5 ולאחר כ 3 ימים חשתי באי שקט ודיברתי איתו אתמול ואמר לי להפסיק את האריפליי ל3 ימים ורק לאחר מכן להחזיר אותו .. ברצוני לשאול האם זה מה שמקובל ובנוסף גם כיצד אני מדבר עם רופא פסי" כי הוא העיר לי עז .. ובקשה כיוון לתת לי כיצד אני והרופא שלי שהוא דיי חדש לי מזה כחודשיים לאחר האישפוז שלי מצליחים להפחית מינונים . אודה על תגובתך תודה

שלום אייל. לכל תרופה יש תופעות לוואי אפשריות. אם אתה סובל מתופעות לוואי עליך להתיעץ עם הרופא המטפל ולשקול האם להמשיך בטיפול או לנסות להחליף. אריפילי הינה בדרך כלל תרופה נוחה וסבילה לשימוש במינונים של 5 עד 10 מ"ג אך לכל אדם יש סבילות שונה לתרופות. אם התרופה בלתי נסבלת יש להחליפה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה