בריאות הנפש חוות דעת סותרות משפטית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/01/2022 | 19:06 | מאת: רון

סובל מהפרעת אישיות גובלית פלוס הסתגלות אני אמור לעמוד למשפט לפי מה שהפסכיטר המחוזי קבע, הפסכיטאר עיוות כמעט הכל בדוח שלו האם אפשר חוות דעת נגדית כלל לא קורא את החומר שלי מילדות שמתחיים לבעיות שלי וכל פעם לפני כל דיון חושב להתאבד ולפגוע בעצמי אני אחרי 3 ניסניות מה ניתן לעשות?

שלום רון. ראשית אם אתה כעת בהליך משפטי מומלץ להתיעץ עם עורך דין ואם אין לך אפשרות כלכלית אתה יכול לפנות לסניגוריה הציבורית ולקבל יעוץ חינם. שנית כמו בכל תחום מקצועי יכולות להיות חוות דעת מקצועיות לכאן ולכאן ומי שקובע בסופו של דבר החלטה משפטית הוא השופט. ממליץ לך קודם כל לפנות ליעוץ פסיכיאטרי ולקבל טיפול. אתה יכול לבקש חוות דעת פסיכיאטרית משפטית בעניינך יחד עם עורך דין. בהצלחה.

05/02/2022 | 21:57 | מאת: רון

מכיר פסכיפטאר טוב לחוות דעת נגדית?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה