אובדנות חייב תשובה לגבי הנושא

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/01/2022 | 10:48 | מאת: יוני

החלום שלי זה להתאבד מה הדרך הכי קלה לעשות את זה ובאיזה אמצעים אחרי 2 ניסיניות אובדנים שלא צלחו

שלום יוני. אובדנות זו לא הדרך הנכונה להתמודד עם מצוקה נפשית. החיים הם נס ומתנה שנתנו לך כדאי לעשות טוב ועליך לחשוב על משפחתך. התאבדות הינה אסון סביבתי ומשפחתי בנוסף על אובדן החיים. עליך לפנות בדחיפות ליעוץ וטיפול נפשי על מנת לעזור לך לצאת מהבור. בהצלחה.

05/02/2022 | 19:52 | מאת: יוני

האישפוזים שלי רק מחמרים לי את המצב וגרום לי יותר לאובנות אין אמון במערכת

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה