המשך לשאלה קודמת בקשר לעלאת מינון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/01/2022 | 08:40 | מאת: נמרוד

תודה על התשובה. יש לי בבקשה שאלה נוספת. אני הייתי על הואיפקס במינון של 75 וירדתי ממנו לאחר שחשתי בטוב. זו היתה טעות וכל הבעיות חזרו. העליתי בחזרה ל75 ואחרי חודש שלא עזר עליתי בהמלצת פסיכיאטר ל 150 אחרי חודשיים לא היה שיפור וכרגע אני כבר שבועיים על מינון של 225 עדין ללא שיפור. יכול להיות שהתרופה לא עובדת עלי יותר? זה יכול לקרות אחרי הפסקה והמשך שימוש?? תודה

שלום נמרוד. קודם כל בכל התחלת טיפול תרופתי גם אם הוא טיפול חוזר שטופלת בו בעבר יש צורך בטיפול רצוף בכל מנון חדש לאורך שבועיים עד חודש לפחות כדאי להגיע לאפקט טיפולי יעיל. בדרך כלל תרופה שעבדה בעבר תהיה יעילה גם כיום. ייתכן ויש צורך בסבלנות. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה