לד"ר ולשאר- טיפול בקבוצה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/10/2007 | 13:00 | מאת: נועה

אני מחפשת קבוצת תמיכה להשתתף בה, תרפיה בקבוצה. כל מה שאני מוצאת אלו הם חברות ואנשים פרטים שמציאים שירותים אלו בסכומים גבוהים. האם מישהו יודע ומכיר, לאן צריך לפנות על מנת לקבל טיפול כגון זה? תודה

13/10/2007 | 11:07 | מאת: ד"ר עופר שמגר

נועה שלום, ראשית חשוב לדעת סביב איזה נושא את מחפשת קבוצה? דיכון? חרדה? תמיכה לבני משפחה של חולים? יש קבוצות בחלק מהמרפאות הציבוריות, וישנן עמותות המקיימות קבוצות- שוב תלוי באיזור המגורים ובמוקד הצורך בתמיכה. אם תפרטי יותר ננסה לראות איך מכוונים אותך יותר טוב.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה