טיפול עצמאי אישי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/01/2022 | 21:57 | מאת: מישהו

אני מעוניין לקבל עצה ראשונית איך לטפל עצמאית ב OCD שזה במיוחד לחזור על אותם פעולות שאני פעם אחת וגם על אכילה רגשית

שלום רב. OCD הפרעה טורדנית כפייתית הינה הפרעת חרדה אשר ניתנת לטיפול באמצעות תרופות ובאמצעות טיפול פסיכולוגי, בעיקר טיפול קוגניטיבי התנהגותי CBT. הטיפול היעיל ביותר הינו שילוב של השניים. ממליץ לך לפנות ליעוץ פסיכיאטרי לצורך הערכה ודיון על אפשרויות הטיפול. ממליץ לפנות למטפלים המתמחים ב-OCD ובטיפול קוגניטיבי התנהגותי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה