סובלת כחודש מהתקפי חרדה ואי שקט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/01/2022 | 21:44 | מאת: סופי

עברתי פריצת דיסק לפני כחודשיים כחודש ימים התחלתי לסבול מהתקפי חרדה ואי שקט בגוף בהתחלה לא הבנתי מה זה בכלל ניגשתי לפסיכיאטר כמובן הוא המליץ לקחת אלפרליד 0.25 שבוע אחד לקחתי כדור אחד בשבוע השני פעמים ביום בוקר וצהריים ואז פשוט היה לי קושי להרדם היו כמה לילות שלא ישנתי בכלל המליץ לי להוסיף ללילה בורדרמין כדור אחד אחרי יומיים שלקחתי זה לא השפיעה אליי לפני 3 ימים שוב פעם ניגשתי אליו והוא נתן לי טרזודיל 50 כדור אחד לקחת בערב בנוסף לזה גם בורדמין לפני שינה ובוקר וצהריים נשאר אלפרליד בשום פנים הוא לא רצה לתת לי ציפרלקס מנסה להבין למה אשמח לעזרה ?

שלום סופי. שימוש באלפרליד כתרופה הרגעה ובונדורמין כתרופה שינה הינו לטווח קצר בלבד של ימים עד שבועיים ולא יותר מזה ואינו מיועד לשימוש קבוע. במקרה שלך כדאי לשקול שימוש בתרופות נוגדות דיכאון. ייתכן ואת לוקחות תורפות משכאי כאבים ממשפחת אופיואידיים אשר יש להם אינטראקציה עם נוגדי דיכאון אך זה לא מוחלט ואינו פוסל שימוש מתון בתרופה. בהצלחה.

30/01/2022 | 16:29 | מאת: סופי

אלפרוליט אני לוקחת כבר 3 שבועות שבועיים מהם פעמים ביום ביום רביעי האחרון הוא הוסיף לי טרזודיל 50 בערב ובורדמין ללילה עדיין בצהריים מרגישה לא רגועה האם טרזודיל זה כמו ציפרלקס ?מה אתה יכול להמליץ לי .תודה

30/01/2022 | 16:31 | מאת: סופי

אני לא לוקחת תרופות נוספות

30/01/2022 | 16:33 | מאת: סופי

האם טרזודיל 50 זה לא תרופה נגד דיכאון כתבו נגד דיכאון וחרדה

30/01/2022 | 16:36 | מאת: סופי

בבקשה דוקטור אפשר יותר הסבר .תודה רבה

31/01/2022 | 21:37 | מאת: יוסי

אכן כן, נגד דיכאון וחרדה והוא כדור מרגיע שאינו ממכר ועוזר לשינה. לוקח לו חודש וחצי לעבוד. הצלחה !

31/01/2022 | 22:33 | מאת: סופי

ואלפרוליד אתה מכיר אני לוקחת פעמים ביום 0.25

שלום סופי. טראזודיל זו תרופה ותיקה ממשפחת טטרצירליים המשמשת לטיפול בדיכאון וחרדות ויש לה אפקט מרדים. היא לא דומה לצפרלקס. ניתן להוסיף טראזודיל בבוקר ולבדוק האם מוריד רמות חרדה ויש לבדוק האם פוגע בערבות. בהצלחה

שלום סופי. טראזודיל משמת לטיפול בדיכאון ובחרדה אך יעילותה טובה יותר לטיפול בחרדות ובהפרעות שינה ופחות בדיכאון. בהצלחה

05/02/2022 | 19:50 | מאת: סופי

הבנתי את מה רשמת כרגע הרןפא נתו לי ציפרלקס 10 מג לבוקר ואמר להוריד מינון של קסנגיס כמו אפרוליד שאותו אני שותה 3 שבועות פעמים ביום ושהןע נוסף בהתחלה של פעמם ביום אתמול הורדתי כדור של בוקר ולקחתי ציפרלקס הרגשתי זרמים בגוף ןעיוותים מה עושים איך מורידים מינון נכון .תודה דוקטור

05/02/2022 | 20:09 | מאת: סופי

למה יש זרמים בידיים שכמות ובית החזה בגלל שהורדתי כדור אחד

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה