חשיפת כדורי פרוזק לאור נורה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/01/2022 | 15:50 | מאת: תומר

היי דוקטור, אני משתמש בפרוזק,אחרי כל שימוש אני שם את הכדורים על השולחן שלי חשופים ללא הקופסה שלהם, לחדר לא חודר אור שמש אבל האור של הנורה דלוק רוב הזמן, לפני כמה ימים ראיתי בעלון שאסור לחשוף את הכדורים לאור, רציתי לדעת האם הכווונה היא לאור שמש או לאור מכל סוג?(הכדורים נחשפו לאור של נורה רוב שעות היום, אם באמת זה לא טוב אז האם יש השפעות לזה שהשתמשתי בהם?

שלום תומר. ממליץ לך לנהוג לחומרה ואם חשיפה לאור אסורה ע"פ הוראות יצרן כדאי להוציא מרשם חדש. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה