תחושות קור וצמרמורת לאחר בירור רפואי-גופני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/01/2022 | 23:30 | מאת: מתי

היי ד"ר. אני עם רקע של הפרעת חרדה. אני מטופל בתרופות ולא מרגיש דאגנות או מתח אבל מרגיש כל הזמן תחושת קור וצמרמורת. בדיקות דם מלאות יצאו תקינות לחלוטין פרט לכולסטרול LDL גבוה. היתר תקין כולל בלוטת התריס.האם אלו תסמיני חרדה?

שלום מתי. בדרך כלל תסמיני חרדה גופניים ילוו גם בתגובות רגשיות שליליות ובתכני מחשבה חרדתיים. קור וצמרחורת יכולים להתבטא בהתקפי חרדה אולם אם הן מופיעים לאורך זמן ללא ביטוי נפשי אחר כדאי לבצע בירור רפואי מקיף. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה