רמוטיב.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/01/2022 | 07:53 | מאת: עמית

שלום, מספר שאלות קטנות. האם רמוטיב היא תרופה יעילה לOCD ולכפייתיות? או שהיא יעילה רק על ההתוויות שלה (דיכאון קל עד בינוני)? האם היא באמת עובדת? על סמך ניסיון עם מטופלים שלך ועל סמך מידע מחקרי. האם היא משרה שינה?

שלום עמית. רמוטיב הינה תרופה המבוססת על החומר היפריקום המופק מצמח מרפא. מדובר בתרופה המשמשת לדיכאון מתון ויתרונה בתופעות לוואי קלות. אין התוויה מאושרת לטיפול ב-OCD והיא פחות מתאימה ויעילה לטיפול ב-OCD. היא אינה משרה שינה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה