חוות דעת פסיכיאטרית לבית המשפט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/01/2022 | 19:17 | מאת: שרית

שלום ד"ר רוזיצקי אני אמורה לעבור חוות דעת משפטית והשאלה שלי היא איך אפשר להעביר בפגישה אחת עם הפסיכיאטר חיים שלמים, בהם חצי מחיי עברתי טראומה קשה ביותר ואני עדיין עוברת? לצערי הפגיעה בי היתה ממש יומיומית. איך אוכל לזכור את הכל כשהנפש והשכל רוצה רק לשכוח. אשמח לטיפים ממך כיצד לנהוג בזמן קצר זה. אני בעצמי חטפתי את המחלה סכיזואפקטיב בעקבות התנהגות פוגענית כלפיי זה הרבה מאוד שנים. ואף אושפזתי הרבה מאוד פעמים בארבע השנים האחרונות אחרי שאובחנתי במחלה. ואין אף אחד ממשפחתי אף המורחבת, אני מתכוונת לקשרי דם, שחולה במחלה האיומה הזאת.

שלום שרית. ממליץ לך לעדכן את הפסיכיאטר הבודק במצוקות שלך. במקרים רבים ניתן לקבוע יותר מפגישה אחת או פגישה אחת ארוכה. כדאי לבקש מלווה קרוב לבדיקה שיתמוך בך ויוסיף גם מידע. כדאי לבקש אפשרות להפסקות במהלך הבדיקה אם את חשה נסערת. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה