שילוב עם וולבוטרין וקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/01/2022 | 22:47 | מאת: ארי

אני לוקח וולבוטרין 150 מ"ג בשחרור מושהה יחד עם קלונקס לטיפול בדיכאון והפרעת פאניקה. מרוצה מההשפעה. האם אפשר להשתמש בתרסיס לאף פליקסונייז שמכיל סטרואידים כאשר אני משתמש בתרופות האלו? עלול להיות החמרה בדיכאון/בחרדה בגלל השימוש בתרסיס?

שלום ארי. עקרונית אין בעיה לקחת וולבוטרין עם פליקסונאז. וולבוטרין בעייתי עם מתן סטרואידים כולל לאור חשש מסיכון לפרכוס אך לא במתן דרך האף. לא ידוע על החמרה בדיכאון או בחרדות תחת השפעת התרסיס. ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה