ציפרלקס/ציפרמיל/לוסטרל-הפרעת חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/01/2022 | 21:20 | מאת: חיים

התרופות ציפרלקס וציפרמיל רשום בפירוש שהן מיועדות לטיפול בהפרעת חרדה והתקפי חרדה. לעומת זאת, בלוסטרל זה לא רשום בכלל אלא רק מתווה רישמית לטיפול בדיכאון. האם אכן ציפרלקס וציפרמיל מתאימות יותר לטיפול בחרדות מאשר לוסטרל?הלוסטרל נחשב כמעורר יותר ואילו הן כמרגיעות יותר?

שלום חיים. לוסטרל הינה תרופה ממשפחת SSRI אליה שייכות גם צפרלקס וצפרמיל. מדובר בתרופה יעילה וטובה שיכולה לעזור לטיפול גם בהפרעות חרדה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה