מרשם לויואנס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/01/2022 | 21:37 | מאת: אבודה

שלום, אני סטודנטית טריה, פיתחתי ככל הנראה בולמיה/הפרעת אכילה כפייתית בחודשים האחרונים. הדבר הזה הורס לי את החיים לגמרי, ובמיוחד עכשיו בתקופת מבחנים שזה התגבר פי 20 מהלחץ ואני כל היום עסוקה בלאכול ולאכול עד שאני כמעט מתה מכאב (מעל 5000 קלוריות בשעה, ואני בחורה קטנה). שמעתי שויואנס יכול לעזור, ניתן לקבל מרשם כזה למצב שלי? חייבת עזרה דחופה כי אני חייבת להצליח ללמוד ולהפסיק את התקפי האכילה האלה... תודה מראש.

שלום רב. אני ממליץ לך קודם כל לפנות לייעוץ ולטיפול נפשי ולעבור הערכה כוללת. ויואנס משמש לטיפול להפרעות קשב וריכוז וכן לטיפול בבולימיה. מבחינת אישור התרופה לתשלום הוא מוגדר כקו שלישי בקופות לאחר שימוש בתרופות ממשפחת ריטלין לסוגיו. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה