ייעוץ לשוני בתרגום שאלוני מחקר רפואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/12/2021 | 12:01 | מאת: יקיר

שלום, שמי יקיר לביא ואני עוסק בפרויקטים של תרגום שאלוני מחקר רפואי מאנגלית לעברית. במסגרת אחד הפרויקטים, אני מבקש לקבל ממך יעוץ לשוני - מטרת הייעוץ היא לבחון את התרגום ולוודא שנעשה בו שימוש נכון במינוחים בעברית וכי לא הוכנסה בשאלון הטיה בגלל התרגום, בהשוואה למקור באנגלית. בפרויקט זה אבקשך לעבור על תרגום של שני שאלונים (דומים למדי) בנושא סולם נוירו-פסיכיאטרי (NPI). בכל שאלון 19 עמודים במקור. לאחר המעבר על השאלונים אבקש לקבל את המשוב שלך בשיחה טלפונית או בהודעת דוא"ל. האם יעוץ כזה אפשרי מבחינתך? מה העלות הכוללת לייעוץ זה? תודה, יקיר לביא

שלום רבץ מדובר בפנייה אישית שאינה מתאימה לפורום. נא לפנות בדואר אלקטרוני. בברכה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה