אי החלפת כדורים זמן רב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/12/2021 | 13:25 | מאת: יוכי

שלום רב בעלי נוטל מרוניל 75 מ״ג 2 כדורים וכן זאפה 2 כדורים העלו לו בעוד חצי כדור את זאפה - הוא לוקח כ א למעלה 4 חודשים למה לא מחליפים לו. בעלי נטל הרבה מאד כדורים שלא עזרו או היו תופעות לוואי אבל עש כדורים חדשים.... אשמח לתשובה יוכי

שלום יוכי. מאחל לבעלך בריאות נפשית והחלמה מהירה. בתחום בריאות הנפש יש לעתים צורך בטיפול תרופתי ארוך טווח לאור חודשים או שנים. יש צורך למצוא דרך זהב בין האפקט הטיפולי של התרופה לבין תופעות הלוואי. אם אכן יש סבל מתופעות לוואי כדאי להתייעץ עם רופא מטפל לגבי שינוי המינון או החלפת תרופות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה