המלצה לתרופות נוגדות דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/12/2021 | 18:13 | מאת: אנונימית

שלום לאחר ניסיונות רבים של תרופות שונות לדיכאון שכולן פגעו ביצר המיני שלי, אני כבר הרבה זמן ללא שום תרופה (ועדיין סובלת מחוסר תפקוד מיני למרות שעברה יותר מחצי שנה מהתרופה האחרונה שלקחתי) השאלה שלי אם יש תרופה לדיכאון שאין לה את תופעת הלוואי הזו?

שלום רב. אכן תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת SSRI העובדות על סרוטונין עלולות להביא לירידה בחשק ותפקוד מיני. ניתן להשתמש בתרופות כמו וולבוטרין וברינטליקס אשר יעילות לטיפול בדיכאון ופחות פוגעות בתפקוד מיני. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה