נהלים של משרד הבריאות בנוגע למחלקות סגורות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/12/2021 | 12:23 | מאת: אלון

שלום, יש לי שאלה שהיא קצת טכנית, אך הינה גם תוצר נלווה של בריאות הנפש- נהלים בזמן אשפוז במחלקה סגורה- האם אכן ישנה תקנה גורפת שאוסרת על ביקור מישהו שמאושפז במחלקה סגורה- פרט לקרוב משפחה בקרבה ראשונה? אם כן אשמח לראות סימוכין לתקנה הזאת. תודה מראש ושבת שלום.

שלום רב. חיפשתי ולא מצאתי איסור מפורש על ביקור מאושפז במחלקה פסיכיאטרית סגורה על ידי אדם שאינו קרוב משפחה. עם זאת התקנות שכן מתייחסות לביקור מאושפזים מתייחסים לביקור קרוב משפחה מדרגה ראשונה. ממליץ לך לברר במוקד מידע של משרד הבריאות ובמיזם "כל-זכות". בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה